Unieke eye catchers voor op de kinderkamer.

Ze zijn helemaal hip, maken je kamer in een handomdraai af, mooi, uniek en in vele kleuren en vormen leverbaar. Dat zijn de behangbomen van behangboom.nl.

Wat zijn behangbomen?

Behangbomen zijn grote boom silhouetten die uit verschillend kwaliteitsbehang worden gemaakt. Je krijgt ze in verschillende delen aangeleverd. Zo zijn ze eenvoudig op te plakken. Volg de handleiding die je erbij krijgt en binnen een uur heb je een boom op de muur.

Opplakken van de behangboom

De behangboom bestaat uit een lange stam, losse takken en losse blaadjes (80 stuks voor een lekkere volle kruin). Behanglijm en een kwast wordt erbij geleverd. Zo hoef je de deur dus niet uit. En de bestelling wordt binnen 2 werkdagen geleverd. Lang wachten hoeft dus niet.

Soorten bomen

Er zijn verschillende soorten behangbomen. Kamerhoge of wat kleinere. Op de site stel je zelf de boom samen die het beste op je kinderkamer past. Je kiest eerst de stamsoort uit, daarna kies je de bladkleurcombinatie uit.

Als je een behangboom op de muur hebt geplakt heb je zo’n mooie eye catcher dat je niks anders meer nodig hebt. Het maakt je babykamer op een snelle manier af.

Behangdieren en behangfiguren

Naast behangbomen verkopen we ook mooie behangdieren en behangfiguren. Dit zijn ook silhouetten gemaakt uit kwaliteitsbehang. De dieren passen bij de boom, maar los zijn ze ook enig. Ze spreken tot de verbeelding van kinderen en stimuleren hun creativiteit.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje op de website www.behangboom.nl

Scroll to Top