Zonwerende folie

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat de zon zich weer zal laten zien en de temperaturen weer flink zullen oplopen! Bereid je goed voor op de hitte met zonwerende folie.
Zonwerende folie is zoals de naam het al zegt een raamfolie die zorgt voor het weren van de hitte van de zon. Omdat het in de zomer soms erg heet kan zijn buiten dringt deze warmte ook al gauw naar binnen. Dit kun je tegen gaan door je ramen te beplakken met zonwerende folie. In het assortiment van Plakfoliewebshop.nl vind je verschillende zonwerende raamfolies, de een heeft een tintje, de ander heeft een spiegelende zijde, een deel van het assortiment hecht door middel van een plaklaag en het andere deel hecht doordat het statisch is. Het voordeel van dit statische raamfolie is dat het eenvoudig te verplaatsen is als je het op een andere plek wilt aanbrengen of wanneer je het per ongeluk iets scheef hebt aangebracht.

Het zonwerende folie zorgt al gauw voor 5 tot 10 graden temperatuur verschil. Ook is het zo dat de zonwerende folies UV stralingen blokkeren en zorgen voor minder fel licht van de zon (te vergelijken met de glazen een zonnebril).

One-way-vision folie
Ben je op zoek naar een zonwerende folie en wil je tevens graag dat mensen van buitenaf niet bij jou naar binnen kunnen kijken? Dan is het one-way-vision folie geschikt voor jou, dit raamfolie is namelijk zoals de naam het al zegt een raamfolie waardoor jij wel naar buiten kunt kijken, maar men niet bij jou naar binnen! Echter ‘s avonds, wanneer het buiten donker is en u binnen het licht aan heeft, werkt dit effect tegenovergesteld en kun jij niet naar buiten kijken maar men wel bij jou naar binnen. Dit laatste is voor velen niet zo’n probleem omdat ‘s avonds vaak de gordijnen dicht gaan.

Van alle zonwerende raamfolies kun je in de webshop www.plakfoliewebshop.nl een proefstaaltje aanvragen, daarmee kun je het folie zelf beoordelen voordat je daadwerkelijk het zonwerende folie bestelt.

Scroll to Top