Bijzondere antieke kasten

Bijzondere antieke kasten

Je ziet ze tegenwoord steeds vaker; de authentieke meubelen. Ze overheersen een interieur of bieden juist die perfecte touch aan je verder vrij modern ingerichte woonkamer. Of je nou op zoek bent naar dat kleine pronkstuk om je gang op te fleuren of om een lamp op te zetten in dat donkere hoekje. Een antieke kast is er altijd geschikt voor. Een opbergkastje voor de knutselspullen van de kinderen. Het kan tegenwoordig allemaal samengaan met een product wat ook echt een aanwinst is voor je kamer. Het voegt iets toe. Ga dus eerst bij jezelf na wat je zoekt. Moet er iets opgeborgen worden, of misschien mist juist die ene eyecatcher? Vind eventueel je inspiratie via diverse websites.

Antieke kasten met een buts

Uiteraard is er in antieke kasten ook weer heel veel onderscheid te maken. Je hebt de oude kasten die van glad hout zijn gemaakt. Ze zien er misschien nog wel uit als nieuw. Als dit niet je stijl is zijn er gelukkig ook nog andere opties. Zo zijn er kasten beschikbaar die juist die ene imperfecte touch hebben. Net dat deukje wat hem niet te prefect maakt maar wel helemaal authentiek. Een mooie aanwinst aan bijvoorbeeld een verder modern ingericht interieur.

Kast met een verhaal

Deze kasten zijn gemaakt van gerecycled hout en zijn inspirerend in hun vorm en kleurschakeringen. Juist die verweerdheid verteld zijn eigen verhaal. Geheel naar eigen creativiteit in te vullen uiteraard. De soms afgebladderde verf, of scharniertje en knopjes van ijzer zijn net die elementen die je kast tot een kunstwerk maken. Ben je misschien altijd al fan van glas in lood raampjes, of oude foto’s tentoonstellen in je huis? Er zijn genoeg kasten met raampjes en ander glaswerk erin verwerkt. Al jouw wensen komen samen in de perfecte antieke kast.

Scroll to Top