De toegevoegde waarde van Ghalia lampen

De toegevoegde waarde van Ghalia lampen 

Johan en ik waren op zoek naar een manier om ons huis van een sfeerimpuls te voorzien. De woonkamer is op dit moment namelijk vrij saai en droogjes. Dus daar moet verandering in komen. Mijn plan? Ik droomde al lang van oosterse lampen. Specifiek dan Marokkaanse lampen of juist de Turkse mozaïek lamp ben ik ook groot fan van. Enfin, ik ging een beetje zoeken op het WWW. En al snel kwam ik de webwinkel met de naam Ghalia tegen. Zij hebben allerlei prachtige oosterse plafondlampen. Mijn oog viel specifiek op het model Azima XL, dat leek me wel een fraaie toevoeging voor ons interieur. Een prachtige grote plafonniere die misschien ook nog wel dienst zou kunnen doen als zijnde wandlamp. Maar ik kies ervoor om hem op te hangen in de woonkamer aan het plafond.

Enfin, ik Gertrude ben ook grote liefhebber van mozaïek werken.  Vind ik gewoonweg een fantastische stijl, en leuk om te zien vooral in Turkije doen ze veel met daarmee, en ik heb me ogen dus ook uitgekeken in de bazaar van Istanboel. Enfin, ik zou graag een lamp in die stijl willen voor in de eetkamer, dat lijkt me nou echt leuk. Dus ik ging even verder kijken bij Ghalia en vond al snel dat ze ook mozaïek lampen aanbieden. Ik ben weg van de hele collectie, maar uiteindelijk koos ik om aan te kopen het model Misbah L, dat is een staande lamp en die gaan we plaatsen op de grote eetkamer tafel in ons huis. Het is een niet overdreven grote lamp, dus zeker genoeg plaats voor.
De lampen hadden we al binnen een dag in huis en beide staan nu te pronken in ons huishouden. Het zijn beide prachtige lampen, die zelfs wanneer ze uitstaan de show stelen dus ben zeer tevreden met deze twee aankopen die een enorme toegevoegde waarde hebben.

 

Scroll to Top