Warme winter vloerkleden

Warme winter vloerkleden

De winter is weer aangebroken en dat betekent koude voeten, fleece kleedjes in de bank en lekker chocolade melk drinken voor de openhaard. Voor die koude voeten is gelukkig ook een oplossing. Een gezellig vloerkleed op de koude vloer, of die vloer nou van hout of van steen is. Een winter vloerkleed geeft niet alleen letterlijk warmte aan je voeten op de grond, maar ook figuurlijk. Namelijk aan je huis inrichting. Een vloerkleed heeft de kracht om eenheid en warmte te brengen in onder andere je zithoek. Het betrekt de bank bij de stoel en het kastje tegen de muur hoort er ook opeens bij. Je zithoek voelt opeens als een veilige, afgebakende en daardoor rustgevende plek om even lekker je rust te pakken.

Vloerkleden in de winter

Om ervoor te zorgen dat je die warmte goed aanbrengt kun je bijvoorbeeld kiezen voor een hoogpolig vloerkleed. Hier kunnen je voeten letterlijk lekker in wegzakken. Ook gezellig op de grond zitten om de kleine tafel heen is dan opeens niet meer zo’n gek idee. Best handig voor de kinderen eigenlijk. Die spelen toch veelal graag op de grond. Hoewel een hoogpolig kleed in het verleden vaak te vinden was in het huishouden van wat oudere mensen, is dit tegenwoordig eerder andersom. Nadat was ontdekt dat zo’n vloerkleed ook juist in de moderne kamers erg veel kan doen is het nog lang niet gedaan met zijn populariteit.

Thuis uitproberen

Omdat de leverancier ook wel inziet dat het soms lastig is om te beslissen of een hoogpolig vloerkleed ook bij jou in de kamer op zijn plek zou zijn, en welke kleur of wat voor patroon deze dan zou moeten hebben, zijn er altijd kleine samples te krijgen. Deze stalen met verschillende structuren, kleuren en hoogtes kunnen je in huis helpen om het voor jou perfecte winter vloerkleed uit te kiezen.

Scroll to Top