Moderne keuken

Uitgelichte-afbeelding (2)
Wil jij een nieuwe en moderne keuken? 5 keer inspiratie
Moderne keukens staan bekend om hun strakke lijnen, eigentijdse materialen en gladde afwerkingen. Minimalisme wordt in moderne keukens gecombineerd met opvallende vormen, kleuren en keukenapparaten. De balans tussen vormgeving en functionaliteit maakt een moderne keuken ideaal voor iedereen. Wil jij een nieuwe en moderne keuken? Dan komt dat goed uit want wij hebben, ter inspiratie, vijf mooie keukens voor je uitgezocht!

1. Hout en marmer
Bij een moderne keuken, denken mensen vaak alleen aan één beeld: een extra strakke keuken met witte hoogglans keukenkasten. Maar een moderne keuken is veel meer dan dat. Moderne materialen spelen steeds vaker een rol binnen modern keukendesign. Ook marmer behoort tot deze materialen. Dit inspiratiebeeld laat zien dat de keuken, ondanks het gebruiken van andere materialen, de strakke look kan behouden.

1.-Hout-en-marmer (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Extra donker
Nog een inspiratiebeeld die het clichébeeld uit de weg ruimt. Deze extra donkere keuken is ideaal voor mensen die een moderne keuken willen welke écht opvalt. Deze keuken past zowel bij een licht als een donker interieur en is te combineren met verschillende kleuren in huis. Wil je het iets luchtiger houden? Dan kun je ook kiezen voor zwarte keukenkastjes en een grijs keukenblad.

2.-Extra-donker (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Minimalistisch met een twist
Minimalistische keukens zijn tijdloos. Een totaal witte keuken kan in combinatie met bijvoorbeeld een witte vloer toch wat saai worden. Wil je dat jouw strakke, witte keuken opvalt? Kies dan voor een opvallende vloer. Denk hierbij aan een vloer met grove tegels, een donkere houten vloer of juist een houten vloer met een visgraatmotief. Volgens VTwonen kun je het visgraatmotief ook op andere manieren toepassen, zoals bijvoorbeeld verwerkt in de eettafel.

3.-Minimalistisch-met-een-twist (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Opvallende apparaten
Zoals eerder aangegeven worden keukenapparaten in moderne keukendesigns niet verborgen achter kastjes. Ze spelen daarentegen een grote rol in de algemene look van de keuken. Hoe opvallender, hoe beter. Strakke, moderne keukenapparaten maken een moderne keuken juist helemaal af. Wat dacht je van een grote oven of juist een extra functionele Amerikaanse koelkast? Je kunt verschillende kanten op met jouw nieuwe, moderne keuken.

4.-Opvallende-apparaten (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Moderne accessoires
Bij een moderne keuken, behoren moderne accessoires. Hoewel veel moderne keukens een minimalistische look hebben, kun je er verschillende kanten mee op. Maak jouw keuken af met stoere en opvallende hanglampen of zelfs planten, waarmee je meer kleur in de ruimte kunt brengen. Ook woonaccessoires zoals bijvoorbeeld barkrukken kunnen een mooie toevoeging zijn aan jouw nieuwe, moderne keuken.

5.-Moderne-accessoires (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke keuken is jouw favoriet? We horen het graag van je!

Scroll to Top