Vijf Onmisbare Onderdelen Van Een Commode

Als je een baby verwacht, dan gaat er veel door je hoofd. Waar moet de babykamer heen? Hoeveel kastruimte hebben we nodig? En wat voor bedje is geschikt? Er zijn ontzettend veel dingen waar je over na moet denken. Maar één van de belangrijkste aspecten van de babykamer is misschien wel de commode! In dit blogartikel bespreken we vijf onmisbare onderdelen van een commode.

Een commode is een meubelstuk dat veel verschillende functies heeft. Het dient namelijk als plek om babykleertjes op te bergen, maar ook als omkleed tafel en als ladekast voor alle benodigdheden voor het verschonen van de baby. Kies daarom een commode die past bij de rest van de inrichting van de babykamer en die voldoet aan alle praktische eisen.

Laden:

De commode moet over voldoende lades beschikken, zodat je alle benodigdheden voor het verschonen van de baby gemakkelijk bij de hand hebt. Denk aan luiers, doekjes, talkpoeder en billendoekjes.

Wasmand:

Een commode met een wasmand is ideaal, want hierdoor hoef je de vieze luiers niet door het hele huis mee te nemen.

Natuurlijk zijn hier wel andere oplossingen voor, zoals een goedkope luieremmer. Maar een commode met een wasmand is toch wel heel erg handig.

Afmetingen:

De afmetingen van de commode zijn belangrijk, want je wilt natuurlijk niet dat het meubelstuk te groot of juist te klein is voor de babykamer. Wij adviseren om een commode te kiezen die ongeveer 80 cm breed en 60 cm diep is. Dit zou voor de meeste babykamers de perfecte balans moeten zijn qua grootte.

Design:

Kies een commode met een leuk en trendy design, zodat het meubelstuk ook na de babyperiode nog mooi staat in de kamer. Denk aan  een commode met leuke details, zoals houten knoppen of een unieke vorm.

Wanneer je op zoek gaat naar een commode, houd dan dus rekening met deze vijf onmisbare onderdelen. Zo weet je zeker dat je een meubelstuk aanschaft waar je jarenlang plezier van zult hebben!

Heb jij nog aanvullingen op deze lijst? Laat het ons dan weten in de reacties! Tot slot willen we je nog bedanken voor het lezen van dit blogartikel. Wij hopen dat je er iets aan hebt gehad. Tot snel!

Scroll to Top