Label je spullen in huis met naamstickers

Er zijn verschillende stickers die je in huis kunt gebruiken om je interieur te verfraaien. Muurstickers zijn de bekendste. Deze worden dan ook via veel websites verkocht. Minder bekend, maar leuk om te gebruiken zijn raamstickers, deurstickers, vloerstickers en tegelstickers. Stickers kun je echter niet alleen gebruiken om je huis op te fleuren, ze kunnen ook enorm handig zijn. Met naamstickers kun je niet alleen je eigen spullen labelen, maar ook die van je huisgenoten. Ideaal als je kinderen hebt of in een studentenhuis woont.

Gebruik stickers met naam voor een opgeruimd huis

Kinderen hebben vaak veel speelgoed. Hoe houd je dan toch je huis netjes? Bij onder andere de bekende Zweedse woonwinkel kun je kasten kopen waarin je meerdere bakken kwijt kan. Geef elk kind een aantal bakken en label deze met naamstickers. Zo weet elk kind waar hun speelgoed hoort. Omdat de meeste kinderen opruimen niet leuk vinden, zou je je kids kunnen stimuleren door er een wedstrijdje van te maken. Wie als eerste zijn bakken vol heeft, mag bijvoorbeeld bepalen welk televisieprogramma er gekeken wordt. Je zult zien dat het helpt.

Laat stickers maken voor overzicht in je huis

Stickers kunnen ook handig zijn om je eigen spullen te labelen. Zo kun je bijvoorbeeld al je kruiden en etenswaren in de keuken labelen of je ordners met administratie. Ook in de schuur of garage kan het makkelijk zijn om bakken en kasten te voorzien van een etiket, zodat je weet waar alles ligt. Speciaal voor metalen ondergronden zijn er magneetstickers. Deze plakken op alle metalen die ijzer, staal, kobalt of nikkel bevatten. Daarnaast hebben magneetstickers nog een voordeel. Je kunt ze er ook weer afhalen en op een andere plek opplakken.

Naamstickers zijn handig in studentenhuizen

Iedereen die in een studentenhuis woont of gewoond heeft, weet hoe irritant het is als iemand net jouw broodbeleg op eet of steeds gebruik maakt van jouw afwasmiddel omdat diegene te lui is om nieuwe te kopen. Naast geluidsoverlast en niet schoonmaken is het ongevraagd gebruiken van spullen een van de grootste ergernissen in studentenhuizen. Daar kun je wel iets aan doen. Plak naamstickers op al je spullen. Dit kan mensen afschrikken. Al is het geen garantie dat het nooit meer gebeurt. Sommige individuen zijn nu eenmaal hardleers. Maar mocht je de dader op heterdaad betrappen, dan kun je in ieder geval aantonen dat het van jou is. Daarnaast zijn naamstickers handig als je dezelfde spullen hebt. Want wie weet koopt een van je huisgenoten ook net waspoeder van het huismerk omdat dat het goedkoopste is. Met naamstickers is dan duidelijk welk pak van jou is.

Scroll to Top