Laat uw droom badkamer ontwerpen

Heeft u net een nieuwe woning aangeschaft of droomt u al jaren om uw huidige badkamer te renoveren? Wiesenekker Badkamers is dé badkamer specialist op het gebied van het ontwerpen en creëren van exclusieve badkamers van top kwaliteit.

Of u nu de voorkeur geeft aan een basic of juist de luxe wellness badkamer, voorzien van een stoomdouche, sauna, en/of massagebad, er is een grote keuze uit diverse stijlen. Zoals de strakke design badkamer, de landelijke badkamer met maatwerk materialen waarvan u het bestaan nog niet wist er zijn namelijk buiten natuursteen en beton cire zoveel meer mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. We hebben een heel ruim en uniek assortiment van producten, werken nauw samen met fabrikanten, merken en leveranciers, waardoor het echt mogelijk is om uw droom badkamer te realiseren.

Van design & sloopwerkzaamheden t/m de complete badkamer oplevering

We maken ontwerpen, adviseren en kunnen u een complete aanneemsom aanbieden voor de gehele realisatie van uw nieuwe badkamer.

Een badkamer renovatie is meestal ingewikkelder dan mensen denken. Eerst moet de oude badkamer vakkundig wordt verwijderd. Aan de hand van het badkamer ontwerp moet vervolgens de badkamer worden voorzien van alle elektrische- en waterleidingen. Wanneer alle leidingen en aansluitingen voor de nieuwe badkamer op hun plek zitten kan de nieuwe badkamer worden afgewerkt met de betegeling en het sanitair. Deze werkzaamheden worden ook vanuit ons kantoor en onze mensen, helemaal afgestemd op uw keuze.

Tevens leveren wij after-sales, correcte service en garantie op alle door ons geleverde materialen en verrichte arbeid. Verzorgt uw eigen aannemer of heeft u zelf de realisatie in eigen beheer? Dan bieden wij u alle voordelen van ontwerp tot en met het juiste advies. Indien gewenst bieden wij u ook de opties in technische maatvoeringen en/of tekeningen.

We nodigen u graag uit om onze vernieuwde badkamers showroom te bezoeken. Via onze website kunt u direct een afspraak maken of een vraag stellen.

Scroll to Top