Geef je slaapkamer een metamorfose

Regelmatig verander je hier en daar wat aan het interieur van je huis. Een nieuwe eetkamertafel, een nieuw schilderij of misschien wel een nieuw bankstel. Maar wanneer was de laatste keer dat je jouw slaapkamer een kleine metamorfose hebt gegeven? Vooral wanneer je van plan bent om binnenkort uit huis te gaan of gaat samenwonen is het een goed idee om dit te doen. Dit scheelt je allereerst het demonteren en monteren, maar natuurlijk ook het naar beneden en naar boven slepen

Een nieuw tweepersoonsbed

Het belangrijkste meubel van de slaapkamer; het bed. Als je de ruimte hebt om een groot bed te plaatsen is dit ook zeker aan te raden. Een 2-persoonsbed geeft je de ruimte om vrij te kunnen bewegen ’s nachts. Mocht je een keer een logee hebben dan is dat met zo’n formaat ook geen enkel probleem. Het hebben van een tweepersoonsbed heeft niet alleen voordelen als je slaapt, maar ook als je lekker een filmpje wilt kijken. Zo heb je genoeg ruimte om je heen voor bijvoorbeeld een bak popcorn of een dienblad met je favoriete drankje. Dit wordt in een eenpersoonsbed natuurlijk allemaal een stuk lastiger en krapper.

Ruime schuifdeurkast

Misschien ben je wel gewend om al je kleding over een stoel te hangen of op een hoop in de hoek van de kamer te leggen. Echter, als je zoals de meesten kreuk- en stofvrije kleding wilt kan je het beter in een kledingkast hangen. Heb je door het ruime tweepersoonsbed niet zoveel ruimte meer over voor een grote kledingkast? Kies dan voor een ruimtebesparende kledingkast als een moderne schuifdeurkast. Hierbij schuiven de deuren in de kast in plaats van dat je ze naar buiten open moet doen. Dit scheelt weer ruimte rondom je kledingkast, waardoor je weer meer plek hebt voor andere slaapkamermeubels en woonaccessoires.

Scroll to Top