​Zinken decoratie voor stoere look

Robuuste uitstraling

Een zinken emmer wordt allang niet meer gebruikt waar deze oorspronkelijk voor bedoeld was, namelijk bij het melken van koeien. Vandaag de dag is het helemaal in om zinken emmertjes in je interieur of tuin te gebruiken als decoratie. Het materiaal heeft een robuuste uitstraling, zodat je een stoer tintje mee kunt geven aan een ruimte of tuin. Het ruwe karakter staat in simpelweg ieder interieur!

Huis tot leven laten komen

Met een zinken emmer van www.wezan.nl kun je eindeloos varieren. Neem nu je huis. Wil je je woonkamer net wat meer tot leven laten komen, dan kun je een emmertje van zink gebruiken om kaarsen in te zetten. Doe er wat decoratiezand bij en je hebt een originele eyecatcher in je woonkamer. Ook kun je er een vaasje van maken. Een ander idee is om een decoratieladdertje in je woonkamer te zetten en hier op elke sport een emmertje van zink op te zetten. Wissel kleine en grote exemplaren met elkaar af voor een speelse look. En wil je echt iets unieks, dat zeker op zal vallen in interieur? Gebruik zinken emmertjes dan eens op een heel andere manier dan je zou verwachten en maak er lampenkappen van! Keer de emmer om, maak een gat in de bodem en doe er een lamp in. Even ophangen en je bent klaar om te genieten van een bijzonder item in je woon- of slaapkamer.

Van bloem tot haardhout

Natuurlijk staan zinken emmertjes ook geweldig in je tuin. Je kunt er bloemen of planten in doen en de emmer neerzetten of ophangen aan de muur of schutting. Wil je iets anders met het product doen, dan kun je ervoor kiezen om een zinken emmer te gebruiken als opslagplaats. Doe er bijvoorbeeld haardhout in. Ook een leuk idee voor in je woonkamer! Niet staat huiselijker en gezelliger dan een robuuste mand met haardhout.

Scroll to Top