​De juiste lampen

Je huis verlichten kan een behoorlijke taak zijn. Er zijn nu eenmaal, zeker in de oudere huizen, een hoop hoekjes en gaten waar je niet zo makkelijk bij komt met een grote kamerlamp. Een kledingkast kan, bijvoorbeeld, niet zo gemakkelijk mooi worden uitgelicht met een standaard gloeilamp. Maar niet getreurd, want er zijn gelukkig oplossingen die je precies de hoeveelheid licht bieden die je nodig hebt om zelfs de kleinste beetjes van je huis op te lichten. Je kunt namelijk led spotjes plaatsen; piepkleine lampjes die hartstikke zuinig zijn en gemakkelijk op te hangen zijn.

Kwaliteit en goedkoop

Led spotjes bieden je ongelooflijk veel mogelijkheden. Zo kun je ze gebruiken om een inloopkast uit te lichten maar veel mensen gebruiken ze bijvoorbeeld ook voor een trofeeënkast. Daarnaast lenen led spotjes zich ook zeer goed voor het verlichten van je tuin. Negen van de tien keer zijn led spotjes immers water dicht, en wanneer je die kunt verwerken in je tuin creëer je een prachtig schouwspel van licht. Dit is vooral in de zomer erg prettig, wanneer je graag nog wat langer blijft genieten van de heerlijke temperaturen.

Kleine hoekjes

Ook lenen led spotjes zich zeer goed voor keuken. Het is tegenwoordig vrijwel gebruikelijk om de lampjes onder keukenkastjes te bevestigen zodat ze het aanrecht mooi verlichten. Daarnaast zijn de lampjes zelf zeer energie zuinig en gaan ze erg lang mee. Wanneer ze dan toch het leven geven en aan vervanging toe zijn, kost dit je absoluut niet veel. Iedere winkel verkoopt eigenlijk wel led lampjes, die je vervolgens weer met het grootste gemak in de spotjes klikt. De voordelen blijven zich eigenlijk maar opstapelen en vooralsnog lijkt het erop dat de lampjes de gloeilamp uiteindelijk over zullen nemen. Als een goedkopere, kwalitatief sterkere en betrouwbaardere variant van die lamp die wel al zo lang kennen.

Scroll to Top