Weet jij welke gordijnen in zijn?

Andrew • May 19, 2021 • No Comments

Gordijnen kunnen je interieur maken of breken. Daarom is het belangrijk om stijlvolle en kwalitatief goede gordijnen aan te schaffen die lang mee kunnen met jouw interieur. Trends komen en gaan, maar het is goed om up-to-date te blijven als het gaat om mode en interieur. De gordijnen van nu zijn al heel anders dan die van vroeger en de nieuwste gordijnen blijven maar komen. Lees hier welke gordijnen voornamelijk nu ín zijn. 

Aardetinten en een natuurlijke uitstraling 

Waar vroeger de felle kleuren werken gebruikt, kom je deze hedendaags niet zo snel tegen. Steeds meer mensen kiezen voor een landelijker uitstraling in het interieur en aardetinten passen hier perfect bij. Kleuren zoals bruin, beige en wit zullen rust en kalmte uitstralen. Je ziet dan ook in vele gevallen dat de meubels en kleuren binnenshuis vaak overeenstemmen met de gordijnen. Ook dit was nog nooit zo ín als hedendaags. 

Materialen en maten 

Tegenwoordig zijn langere gordijnen helemaal hip. Natuurlijk niet zo lang dat het duidelijk zichtbaar is, maar wel zodat de gordijnen net over de vloer heenkomen. Dit zorgt voor meer ruimte in het huis en daarnaast perfect voor het minimaliseren van zonlicht. Qua materialen is fluweel erg modern momenteel. Je huis krijgt hierdoor een klassieke en licht luxe uitstraling. Wees gerust, want met linnen gordijnen zit je tegenwoordig ook nog goed. Stijlvol, klassiek en vaak ook nog voordelig.  

Geen gordijnen 

Het kan ook zijn dat je geen gordijnen aanschaft, maar juist andere materialen om licht tegen te houden. Zo zie je veel jaloezieën, rolluiken of vouwgordijnen die naast hun werking als gordijnen ook nog eens vele andere voordelen kunnen bieden. Ook deze materialen kom je veel tegen in aardetinten. 

Licht doorlatende gordijnen 

Tegenwoordig vinden veel mensen voldoende licht in hun woonkamer of slaapkamer belangrijk. Daarom zijn de licht doorlatende gordrijnen voor veel mensen een must. Let dus bij het kiezen van je volgende gordijnen uit op voldoende licht, lange gordijnen, natuurlijke materialen en op aardetinten. Dan is je interieur weer helemaal ín. 

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Categories Woonkamers

Dit vind je misschien ook leuk