Op zoek naar nieuw meubilair? Lees ons blog met tips!

Andrew • January 17, 2020 • No Comments

Er wordt niet veel aandacht besteed aan de aankoop van meubilair. Maar met de juiste kennis volgt succes en een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom schreven wij dit artikel, zodat jij wel overwogen en met de juiste informatie jouw ideale meubelen kan kopen.

Een goede bank kiezen

Als u een bank koopt, zoek dan eerst een bank die gebouwd is om lang mee te gaan, en denk dan aan het comfortniveau ervan. Kussens moeten worden ondersteund door veren. Test de veren door ze te voelen door de bekleding heen. De kussens moeten stevig zijn, maar natuurlijk wel comfortabel.

Wilt u een leren bank? Dan is het belangrijk dat u zeker weet dat uw bank van écht leer is en niet van namaak leer. We zien en horen het vaker, namaak leer dat verkocht wordt als echt leer. Dat kan je al snel honderden euro’s schelen.

Een andere goede optie is een hoekbank, deze zijn erg populair omdat ze een moderne uitstraling hebben en heerlijk comfort bieden. Dergelijke hoekbanken vind je bijvoorbeeld bij Meubella, waar ze een flink aanbod hebben.  Kijk goed rond voordat je overgaat tot aankoop van en let met name goed op de afmetingen. Je wilt namelijk niet voor verrassingen komen te staan.

Nieuw of oud?

Let bij de aankoop van houten meubelen, vooral antiek, op meer dan alleen het uiterlijk. U moet ook de constructie van het meubelstuk bekijken – achter de deuren en in de laden. Vaak geeft een grondige inspectie u een goed beeld van de kwaliteit en de staat van de meubels.

Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe meubels, overweeg dan zorgvuldig uw kleuropties. Houd er rekening mee dat echt gewaagde kleuren moeilijk te evenaren zijn. Kies neutrale tinten in de grote stukken en gewaagde tinten in de kleine voor een duurzame keuze.

Goede garantie

Lees de garantie voordat u een meubel aanschaft. U wilt niet vastzitten aan een defect of iets dat niet onder de garantie valt. Lees het grondig door, zodat u een slimme aankoopbeslissing kunt nemen en dus niet over een tijdje voor onaangename verrassingen komt te staan.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Categories Woonkamers

Dit vind je misschien ook leuk