Loodgieter Aan Huis over nieuwste badkamertrends

Andrew • September 09, 2016 • No Comments

Loodgieter Aan Huis over nieuwste badkamertrends

Bent u van plan om uw badkamer op korte termijn van een update te voorzien? Wilt u bijvoorbeeld nieuwe sanitaire voorzieningen in de badkamer laten plaatsen, of wilt u het type verlichting vervangen? Er zijn verschillende mogelijkheden om de badkamer van een nieuwe inrichting te voorzien. Net als de woon- en slaapkamer is ook de badkamer een plek waar u zich geregeld zal bevinden. Daarbij begint en eindigt u de dag hier wellicht met een warme douche of een warm bad. Waarom zou u dan geen aandacht besteden aan het verbeteren van de inrichting in uw badkamer? Voor dit artikel spraken wij met Loodgieter Aan Huis, een loodgietersbedrijf wat door heel Nederland actief is.

Loodgieter Aan Huis helpt woningbezitters bij het leggen of verleggen van leidingen, het aansluiten van sanitaire voorzieningen op de afvoer, enzovoorts. Het wordt sterk aangeraden om dergelijke werkzaamheden door een loodgieter uit te laten voeren, om te voorkomen dat u al snel na de verandering van uw badkamer te maken krijgt met complicaties. Hierbij kunt u denken aan lekkages of verstoppingen.

Luxe wordt de nieuwe trend van 2017

In 2016 werd de trend van een luxe badkamer al ingezet en dit zal in 2017 niet veranderen verwacht men. Steeds vaker kiezen woningbezitters voor meer luxe in de badkamer, waarbij u kunt denken aan donkere stenen en een donkere kleur sanitair. Ook kiezen consumenten vaker voor een handdoeken en washandjes van een speciaal type stof. Zo wordt u iedere dag wakker in uw eigen hotel! Een donkere kleur sanitair of stenen in uw badkamer straalt niet alleen luxe uit, maar zorgt er ook voor dat de badkamer een moderne uitstraling krijgt. Zorg er wel voor dat het moderne karakter van de badkamer aansluit bij de rest van uw woning.

Tip: heeft u een klassiek interieur in de rest van uw woning? Er zijn verschillende mogelijkheden om de badkamer een klassiek tintje te geven met simpele, zilveren accessoires.

Kies voor ledverlichting in de badkamer

Waar spotjes in de afgelopen jaren erg populair waren in de badkamer, wint ledverlichting het inmiddels van deze conventionelere vorm van verlichting. Het voordeel aan ledverlichting is dat ledverlichting veel langer meegaat en dat u de mogelijkheid heeft om de kleur van het licht te laten veranderen. Pas de kleur van het licht aan bij de stemming waarin u verkeert. Kies in de ochtend bijvoorbeeld voor een gele kleur licht, terwijl u de kleur van de ledverlichting in de avond naar een romantischere kleur rood kunt verwachten.

Meer weten over interieurtips voor de badkamer? Laat u inspireren door een loodgieter bij u in de buurt.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Categories Badkamers

Dit vind je misschien ook leuk