Ledstrips zijn ideaal voor in de kinderkamer

Andrew • February 21, 2023 • No Comments

Voor kinderen is de slaapkamer een eigen plekje in het huis. Het is een mooi rustpunt na een drukke schooldag en de plek waar ze bijvoorbeeld lekker met lego kunnen spelen. Het is een plek waar ze zich terug kunnen trekken wanneer ze daar zin in hebben. Het is de plek waar al hun spulletjes staan en de plek waar ze lekker kunnen slapen. Een gezellige sfeervolle plek is belangrijk en de kids moeten zich er thuis kunnen voelen. Ook belangrijk is de verlichting in de slaapkamer.

LED verlichting is helemaal in

Recent zijn LED lampen helemaal hip en trendy. Maar wat houdt een LED lamp precies in? Heb je het over LED lampen dan zijn die allemaal kleine groepen LEDs en zorgen samen voor een straal van licht. Een LED lamp van 6 watt valt te vergelijken met een gloeilamp van 40 watt. Het rendement van LED verlichting is 50% en dat betekent dat het heel zuinige lampen zijn op de markt. Overigens praat je bij LED verlichting niet over watt maar over lumen. Hoe hoger de lumen hoe meer licht je krijgt. LED lampen zijn niet heel goedkoop, maar zijn wel heel energiezuinig. Je kunt er tot 50 jaar mee doen en daarom is het een hele goede investering voor de lange termijn. Steeds meer mensen vervangen hun gloeilamp voor LED verlichting, zo ook in kinderkamers. De verlichting is energiezuinig, duurzaam, kleurrijk en veelzijdig.

Wat zijn ledstrips precies?

Als men het over LED strips heeft dan is dit een flexibele printplaat waar op elke millimeter of centimeter LED zijn geplaatst. De strips zijn veelzijdig en je kunt er eindeloos mee combineren. Er zijn verschillende LED strips te koop, zoals mono kleur strips met koud wit, helder wit, neutraal of warm wit. Ook heb je RGB LED strips waar je alle kleuren van de regenboog mee kunt maken. De bevestiging van de strips is heel eenvoudig en kun je op maat knippen. Daarnaast zijn ze heel makkelijk te plakken. In gebruik zijn LED strips veelzijdig maar ook in aanbod. Je vindt dan ook verschillen in kwaliteit, lichtsterkte, formaat, type, aantal en prijs. Bij LED Strip XL vind je een ruim aanbod led strip verlichting en accessoires.

LED verlichting plaatsen in de kinderkamer

LED verlichting in de kinderkamer moet uiteraard functioneel zijn, maar ook netjes ogen. Je kunt met dit type verlichting elke sfeer en functie maken. Plaats bijvoorbeeld LED strips onder het ledikant. Deze verlichting kan in de nacht worden geactiveerd en stralen zachte licht uit. Als je wat oudere kinderen hebt kies dan voor sfeervolle LED strips onder het bed. Of plek de strips bijvoorbeeld op plinten of het bureau. LED strips koop je bij LED Strip XL.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Categories Badkamers

Dit vind je misschien ook leuk