Je huis verkopen in omgeving Gouda? Schakel een makelaar uit Gouda in!

Andrew • April 28, 2020 • No Comments

Wilt u uw huis verkopen? Maak het niet te moeilijk. Misschien bent u aan het kijken voor een ander huis of u heeft er zelfs al eentje gekocht. Het is allemaal mogelijk. Bij een huis verkopen komen zoveel dingen kijken dat het handig is om hier hulp voor in te schakelen. Zoek een makelaar in Gouda en bespaar veel tijd die u kostbaar is.

De makelaar

De verkoopmakelaar in Gouda zorgt ervoor dat het gehele proces in goede banen wordt geleid. Er is heel wat werk nodig voordat er bepaalde handelingen verricht kunnen worden. Door dit te laten doen, is er een specialist op dit gebied om zo uw huis zo goedmogelijk te verkopen. Het eindigt wanneer uw huis is verkocht en de akte in ondertekend.

De taxatie in Gouda zal ook door deze persoon worden gedaan. Op basis hiervan gaat diegene samen met u een vraagprijs opstellen. Deze persoon beschikt tot de juiste kanalen om uw huis te presenteren.  Hij laat u weten wanneer er mensen geïnteresseerd zijn en wat hun bod is. Vervolgens gaat hij met u in overleg om te bepalen wat er moet gebeuren.

Beperkingen

U zult niet tot dezelfde kanalen beschikken als de makelaar. Het wordt zo lastig om uw huis te verkopen. Het meest simpele wat gedaan wordt, is het plakken van een briefje op het raam. Hierop staat “Te koop” en meestal ook een telefoonnummer. Dit is meestal de minst effectieve manier om uw huis te verkopen. De enige mogelijkheid is dat u een reactie krijgt van iemand uit de bekende kringen of 1 stap daarbuiten. Een briefje op het raam wekt al snel wantrouwen.

Inschakelen

Door een makelaar te benaderen, creëert u meer bekendheid. Het zorgt er niet alleen voor dat uw huis sneller wordt verkocht maar ook voor iets anders. Doordat de bekendheid groter is zullen meer mensen uw huis zien. Het zou zomaar kunnen dat er meerdere mensen zijn die uw huis willen kopen. Door de grotere kanalen zijn er dus meer kopers. De ene zal een bod uitbrengen en vervolgens begint het balletje te rollen. Mensen gaan tegen elkaar op bieden.

Doordat er ineens meer kopers zijn zult u ook een hogere prijs ontvangen voor uw huis. Zo ziet u dat het waarde heeft als u een makelaar in Gouda inschakelt. Het kost natuurlijk geld maar onderaan de streep zult u in de meeste gevallen voordeliger uit zijn. Dit zorgt ervoor dat uw maandlasten lager zullen zijn en dat uw geld weer ergens anders aan uit kunt geven.

Inplannen

Bent u van plan om uw huis te verkopen. Bekijk dan snel wat er mogelijk is en benader een makelaarsbureau. Zij helpen u met de vervolg stappen en kijken wat de beste optie is. U wordt persoonlijk geholpen en kunt het meeste werk aan iemand anders overlaten. Alles wordt in overleg gedaan dus u hoeft niet te vrezen.   

Bron: https://www.vanthof.nl/

Total 2 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Categories Kantoor Trappen

Dit vind je misschien ook leuk