Gevel impregneren, de beste producten

Andrew • March 18, 2016 • No Comments

Gevel impregneren, de beste producten

De buitenmuur heeft heel wat te voorduren. Dagelijks wordt zij blootgesteld aan tal van weersinvloeden. Denk hierbij aan regen, wind, kou, hagel en sneeuw. De meeste gevels en buitenmuren zijn gemaakt van bakstenen en aangevuld met mortel. Dit betekend dat de muur enigszins poreus is. Dit houdt in dat naarmate de tijd, vocht de muur in kan dringen vanaf de buitenkant. De steen neemt langzaam maar zeker water op en verspreidt dit naar binnen. Als gevolg hiervan kunnen er een hoop vervelende problemen ontstaan en zelfs ook schade. Denk aan loshangend behang, vervelende geur en schimmelproblemen. Kortom stenen die poreus zijn en bloot worden gesteld aan water en dergelijke, dienen behandeld te worden zodat de poreuze werking verloren gaat.

Deze behandeling staat bekend als gevel impregneren. Dit houdt in dat er een laag wordt aangebracht op het oppervlak van de stenen. Deze laag houdt het vocht tegen en gaat ook zoutoplossingen tegen. Water heeft geen kans meer om de muur binnen te dringen en de problemen worden voorkomen. Impregnatie is zeker aan te raden, aangezien het een gemakkelijke oplossing is voor een vervelend probleem. Er zijn een aantal producten of merken die erg geschikt zijn om de gevel impregneren tot een succes te laten verlopen.

De beste producten

De meeste impregneerproducten doen natuurlijk hetzelfde. Het impregneren van een materiaal. Toch zit er verschil in kwaliteit tussen bepaalde merken. Wanneer je verzekerd wilt zijn van een succesvolle impregnatie, dan is het goed om voor kwaliteit te kiezen. Twee bekende merken die het gewenste resultaat bieden zijn bijvoorbeeld Remmers en Gevelprof. Deze merken danken hun kracht aan de jarenlange ervaring van de merken. Dit resulteert erin dat deze merken erg populair zijn en hun werking hebben aangetoond. Daarnaast hebben deze merken ook geen nadelige gevolgen voor het materiaal en wordt puur het probleem aangepakt.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Categories Badkamers

Dit vind je misschien ook leuk