Een kunststof schuifpui, wat kost dat? Lees het hier

Andrew • February 08, 2021 • No Comments

Een schuifpui zorgt voor meer licht binnen en haalt buiten naar binnen. Je kunt eenvoudig de tuin in en het geeft de woonkamer een ruimtelijk gevoel. Schuifpuien zijn er in verschillende materialen, waaronder kunststof. Geïnteresseerd in dit materiaal? Dan heb je vast vragen over de prijzen. Deze vragen worden hieronder beantwoord!

Waarom eigenlijk een kunststof schuifpui?

Een van de grote voordelen van kunststof is de prijs. Deze ligt vaak wel 15% lager dan houten kozijnen en 20% lager dan aluminium. Daarnaast is een kunststof schuifpui onderhoudsarm. De pui is eenvoudig schoon te maken en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.

Verder bespaar je op je stookkosten want een kunststof schuifpui isoleert erg goed. Deze besparing kan wel oplopen tot 250 euro per jaar! Een goede investering dus.

Wat kost een kunststof schuifpui

De prijs van een kunststof schuifpui is afhankelijk van veel verschillende factoren. Er zijn ten eerste een hoop verschillende modellen die in prijs verschillen. Daarnaast zijn je eigen specifieke wensen ook belangrijk bij het berekenen van de prijs. Welk isolatieniveau wil je bijvoorbeeld voor je schuifpui? En wat zijn de afmetingen van deze? Deze factoren spelen allemaal een grote rol bij het bepalen van de prijs.

Kunststof schuifpui prijs berekenen

Benieuwd wat een kunststof schuifpui jou zou kosten? Online zijn er vele handige rekentools te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens bij HEPRO. Op hun website kun je eenvoudig de prijs berekenen. Hierbij is het belangrijk om een aantal factoren in te vullen. Wat zijn de afmetingen van de schuifpui en in welke kleur moet deze geleverd worden? Ook is het model en de mate van isloatie belangrijk. Aan de hand van deze factoren kan eenvoudig de prijs worden berekend.

En wil je de kozijnen ook graag laten plaatsen? Dit kan je ook mee nemen in de berekening. Je krijgt dan de prijs inclusief montage te zien. Ideaal dus, zo weet je gelijk wat je ongeveer kwijt bent.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Categories Badkamers

Dit vind je misschien ook leuk