​Geef je kindje de mooiste kinderkamer

Andrew • February 16, 2017 • No Comments

Wanneer jullie een kindje verwachten staan er grote veranderingen te gebeuren in jullie leven. Zeker als het de eerste is. Eén van de leukste dingen die aanstaande ouders te doen staat is het inrichten van de babykamer. Veel ouders weten tegenwoordig al voor de geboorte of ze een zoon of een dochter gaan krijgen. En dat is erg handig, want daar kun je dan de inrichting van de babykamer op afstemmen. Maar ook als je het geslacht van jullie kindje niet wilt weten van tevoren, dan kun je door gebruik te maken van mooie muurstickers een heel persoonlijke touch geven aan de kamer van de kleine.

De liefste afbeeldingen voor de kinderkamer

Je kunt de kamer van je kindje versieren met de liefste muurstickers. Er zijn verschillende series muurstickers, zoals bij voorbeeld Disney of Pokémon. En natuurlijk ontbreekt Nijntje niet, het wereldberoemde konijn van Dick Bruna. In de loop der jaren zijn al vele duizenden babykamers met Nijntje versierd. Nijntje knuffels, Nijntje gordijnen, Nijntje verlichting. En nu kun je de muren van de babykamer versieren met Nijntje muurstickers. Je kindje zal altijd tevreden inslapen als hij of zij weet dat Nijntje de wacht houdt aan de muur.

Als je kind wat groter wordt…

Muurstickers zijn natuurlijk niet alleen leuk voor de babykamer. Als je kind wat groter wordt gaat hij of zij zelf ontdekken wat leuk is en wat niet. En dan wil je zoon misschien wel stoere voetbal muurstickers op zijn kamer. En je dochter is misschien wel een grote fan van Woezel en Pip, de twee onafscheidelijke hondenvriendjes, bedacht door Guusje Nederhorst. Wat is er dan leuker om samen met je kind online mooie muurstickers uit te zoeken om zijn of haar slaapkamer een extra persoonlijk tintje te geven? Kies uit het ruime aanbod muurstickers voor kinderkamers en maak van de muren een prachtig schilderij. Je kind zal verrukt zijn.

Maak de kinderkamer persoonlijk met een naamsticker

Wil je kind echt iets persoonlijks aan de muur? Dan is er natuurlijk niets leuker dan een sticker met zijn of haar eigen naam. En omdat je die sticker speciaal kunt laten maken is hij met elke naam leverbaar. Dus wat voor voornaam je kind ook heeft, of die nu wel of niet in de top tien van populairste voornamen staat of niet, er is altijd een muursticker met naam te bestellen. Dus geen tranen meer omdat de naam van broer of zus wel verkrijgbaar was, maar die van je andere kind niet.

Total 2 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Categories Kinderkamers

Dit vind je misschien ook leuk