Tapijttegels zijn ideaal voor kantoorruimtes!

Andrew • October 18, 2016 • No Comments

Tapijttegels zijn ideaal voor kantoorruimtes!

Gaat uw bedrijf het pand onder handen nemen en wordt het tijd voor een nieuwe vloer in de kantoorruimtes? Dan raad ik u aan om tapijttegels te leggen! Tapijttegels kennen namelijk zoveel voordelen ten opzichte van een tapijt dat over de hele ruimte wordt gelegd (ook wel kamerbreed tapijt). Benieuwd naar de voordelen? De belangrijkste voordelen van tapijttegels leest u in de tekst hieronder.

Geen kraan nodig voor de transport

Het begint allemaal bij de voorbereiding. Bij het leggen van tapijttegels is een ondertapijt helemaal niet meer nodig. Bevindt het kantoor zich op een hooggelegen verdieping? Ook dan zijn tapijttegels uitermate geschikt. De tapijttegels wegen namelijk niet zo zwaar als een geheel tapijt en kan gewoon via de lift getransporteerd worden. Er hoeft hiervoor dus geen kraan ingezet worden om de tegels naar een hoger gelegen verdieping te brengen.

Varieer in een kantoorruimte

Een ander voordeel van het leggen van tapijttegels is dat u de meubels in een kantoorpand gewoon kan laten staan. De meubels kunnen namelijk opgetild worden, zodat de tapijttegels meteen gelegd kunnen worden. Daarnaast kunt u met tapijttegels heel erg variƫren. U kunt bijvoorbeeld verschillende kleuren tapijttegels leggen in een ruimte. Ook kunt u er voor kiezen om een patroon te leggen. Oftewel, er zijn zoveel mogelijkheden met tapijttegels. Ga bijvoorbeeld op zoek naar Interface tapijttegels als u duurzame tapijttegels in uw ruimte wilt leggen.

Vlekken? Geen probleem!

En dan nog een groot voordeel van tapijttegels. Zit er een vlek in een tapijttegel die u er echt niet meer uit kan krijgen? Dan kunt u gewoon simpelweg de tapijttegel vervangen door een nieuwe tegel. Probleem ook weer opgelost! Tot slot zijn tapijttegels milieuvriendelijk. Misschien kunt u zich wel voorstellen dat 20% van de tapijttegels intensief gebruikt wordt. De andere 80% kan in de meeste gevallen gewoon weer hergebruikt worden. Dit scheelt dus ook weer in de kosten, wanneer u de tapijttegels gaat vervangen in een kantoorruimte. Ga dus snel naar een tapijttegelhandel en schaf prachtige tegels aan voor in uw kantoorruimte!

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Categories Kantoor

Dit vind je misschien ook leuk