Meer dan opslag

Andrew • July 01, 2016 • No Comments

De afgelopen jaren is de zolder meer en meer onder het imago van ‘donker opslaghok’ uit gekomen. Het was enkele jaren lang zelfs ongelooflijk populair om een dakkapel te laten plaatsen zodat er meer ruimte gemaakt kon worden op zolder. Dat biedt namelijk ongelooflijk veel mogelijkheden; zo kan je er een slaapkamer van maken of een prachtige studeerkamer. Je kunt het zo gek niet bedenken of je zolder leent zich er perfect voor. Er zijn zelfs verhalen van mensen die er een geluidsstudio in wisten te bouwen en daar muziek zijn gaan maken. Je hebt er immers alle rust van de wereld.

Een mooi raam

Wat je bij een zolder ook kunt doen is een dakraam plaatsen. Maar een dakraam brengt weer de nodige vragen met zich mee. Zo kun je jezelf af gaan vragen of het wel praktisch is, om een raam te plaatsen dat recht boven je hangt. Hoe ga je dat namelijk schoon maken? Het kan een behoorlijke klus blijken om daar met een doekje overheen te gaan. Daarnaast is er ook de vraag hoe je deze gaat blinderen wanneer je wilt gaan slapen? Een gordijn zal niet werken, omdat de zwaartekracht het naar beneden zal trekken.

De juiste gordijnen

Maar wat kun je dan doen om je dakraam te blinderen? Je kunt natuurlijk een dakraam rolgordijn aanschaffen. Deze zijn gemakkelijk te vinden via internet en vaker dan niet verkrijgbaar in allerlei kleuren en afmetingen. Ideaal voor degene die op zoek is naar een mooi rolgordijn voor een dakraam. Zo kun je optimaal genieten van al dat prachtige zonlicht dat binnenkomt en ‘s avonds heerlijk slapen in een verduisterde kamer. Het maakt het leven op een zolder nu eenmaal een stuk comfortabeler, denk je ook niet? Geen wonder dat meer en meer mensen het nut van de zolder in zijn gaan zien.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Categories Slaapkamers

Dit vind je misschien ook leuk