Raamfolie

Andrew • June 19, 2019 • No Comments

3 tips om meer uit je gang of entree te halen

Decoreren van het huis is een leuke en creatieve bezigheid. Bij elke kamer hebben mensen ideeën en wensen, maar zodra het om de gang gaat hebben mensen lopen mensen vaak stuk. Begrijpelijk wel, het is een kleine smalle ruimte dus je wilt deze niet te vol maken maar ook niet kaal. Om je op weg te helpen, lees je hieronder 3 tips om meer uit je gang of hal te halen.

Tip 1: Maak extra opbergruimte

Gangen en halletjes zijn tegenwoordig vrij hoog, maak gebruik van de hoogte die je aangereikt krijgt. Plaatst planken net even boven de deur, zo maak je efficiënt gebruik van deze ruimte. Extra pluspunt is dat je er niet over struikelt, het niet in de weg staat en je gang netjes opgeruimd kan zijn.

Tip 2: Decoratie

Je gang of entree decoreren blijft een lastig punt, maar er zijn zoveel mogelijkheden. Bij de entree hangt vaak je huisnummer, meestal wordt hier ook de namen van inwoners bijgehangen. Maak hier een leuk geheel van door het te combineren met je deur. In de deur of naast de deur zit vaak glas, je wilt vaak niet dat mensen direct naar binnen kijken. Door gebruik van raamfolie kan je dit tegenhouden en je kan hier nog je huisnummer in laten knippen en eventueel namen.

Tip 3: Vloerkleed en een spiegel

Een vloerkleed geeft een warm gevoel… niet alleen als je ’s nachts je bed uit gaat om beneden wat te drinken maar ook qua uitstraling. Een stoffen kleed is een echte toevoeging aan je hal en geeft een groter gevoel. Ook spiegels zijn een pro in je gang, voor je de deur uitgaat snel even kunnen checken of de haartjes nog wel goed zitten. Niet alleen daarvoor echter… spiegels kunnen een optisch effect geven waarbij je gang een stuk ruimer aanvoelt.

Total 0 Votes
0

Tell us how can we improve this post?

+ = Verify Human or Spambot ?

Categories Woonkamers

Dit vind je misschien ook leuk